Snill eller slem sverdsvinger?

Følg samuraienes vei neste uke

Snill eller slem sverdsvinger?

Way of the Samurai 3 har fått ny slippdato.

I fjor høst meldte Rising Star Games at de og samarbeidspartneren Gamebridge ville slippe Acquires Way of the Samurai 3 i Europa. Opprinnelig skulle spillet utgis en gang i løpet av februar, men slik gikk det ikke.

Gjør det vondt?
Gjør det vondt?

Rising Star har nå satt en ny dato for Way of the Samurai 3, og spillet skal ligge i butikkene fra 12. mars, altså neste fredag. Det kommer til både PlayStation 3 og Xbox 360.

Way of The Samurai 3 er et actionrollespill som tar oss med tilbake til Sengoku-perioden i Japans historie. Du spiller en vandrende samurai som ankommer en liten by på landet. To grupperinger kjemper om makten i samfunnet, og ingen av dem er så veldig opptatt av hva resten av innbyggerne ønsker.

Det er helt og holdent opp til deg hvordan du vil forholde deg til konflikten i byen. Du kan alliere deg med en av grupperingene, kjempe for mannen i gata eller gå din egen vei. Skal du følge samuraiens regler, eller vil du heller livnære deg som banditt? Ved å utføre bragder i lokalsamfunnet kan du vinne ry og titler som låser opp nye funksjoner, mens valgene du tar fører fram til femten ulike avslutninger.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen