Forbedret Far Cry og film fra Instincts

Far Cry var et av fjorårets beste PC-spill, og nå håper Ubisoft å kunne gjenta suksessen for konsoll. Far Cry Instincts er imidlertid langt fra noen direkte oversettelse av PC-versjonen - Ubisoft Montreal har nemlig lagt til en rekke spennende elementer som forhåpentligvis kommer til å gjøre spillopplevelsen rikere og mer variert.

I den nylanserte traileren får vi se hvordan flere av disse fungerer i praksis. Vi får blant annet se hvordan fiender går i feller som spilleren har lagt ut, og hvordan spilleren får utnytte seg av nye egenskaper, takket være mutasjoner i kroppen hans. Disse ser ut til å oppføre seg omtrent som jedikreftene i Jedi Knight-spillene, og gir spilleren spesifikke fordeler i kortere perioder.

Ellers ser vi at kjøretøyene fra PC-versjonen ser ut til å ha kommet med i konsollversjonen. Grafikkmotoren ser også ut til å være temmelig heftig, og utseendemessig minner Far Cry Instincts veldig mye om PC-spillet det er basert på. Du kan laste den 35 MB-store videoen (som er i QuickTime-format) ned herfra:

Det er for øvrig fortsatt liv i PC-versjonen av Far Cry. Nå har Crytek nettopp lansert en oppdatering til spillet spesiallaget for AMD64-prosessorer og Windows XP Professional x64 Edition. Denne store oppgraderingen gir oss bedre og skarpere teksturer, større spillområder, lengre synsrekkevidder og nye kart. I tillegg har selskapet lansert en bonuspakke med to nye kart, som også er eksklusiv for de som kjører 64-bits operativsystem og prosessor. Du finner alt sammen her:

Her er de nyeste bildene fra Far Cry: Instincts (Xbox):

Far Cry Instincts

Xbox
Slippdato: 30. september 2005
Sjanger: Action
Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Far Cry

Windows
Slippdato: 26. mars 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Crytek Studios
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen