Første detaljer om The Secret World

Første detaljer om The Secret World

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Funcom har vært særdeles hemmelighetsfulle om sitt kommende spill, The Secret World. Mystiske nettsider har dukket opp på nettet som har ført til mange spekulasjoner i hva vi kan forvente oss, men nå har endelig Funcom lettet forsiktig på sløret for det mystiske spillet.

Spillet som vil bli en en såkalt MMORPG lar oss tre inn i livene til nokså vanlige mennesker i byene New York, London og Seoul. Det som skiller denne verden fra vår virkelighet er at alt fra demoner og mystiske vesener lever parallelt med deg og meg i hverdagen. Med andre ord kan en trivelig kveld på en nattklubb ende i monsterslakting av grufulle demoner.

Ligg unna lua mi, sa jeg!
Ligg unna lua mi, sa jeg!

Spillet vil ikke ha noen form for klasser eller erfaringsnivå, noe som med andre ord betyr at man får langt større frihet til å utføre diverse oppgaver i forhold til andre spill. Det fortelles videre at man kan bruke alt fra kampsport, magi, sverd og pistoler til å overvinne monstrene man vil møte på.

Det fortelles også at spillet vil skille seg ut fra mengden i måten oppdrag løses. Spillere skal få langt større valgfrihet i hvilke oppdrag de vil delta på og hvordan de vil løse dem.

Det er utvilsomt et spennende konsept, vi gleder oss i hvertfall til å se mer fra The Secret World. Spillet har ikke fått noe utgivelsedato enda, men er annonsert for PC og Xbox 360.

(Kilde: pressemelding)

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen