Prøv Codemasters' lagbaserte bilspill neste uke

Onrush lader opp til åpen beta på PlayStation 4 og Xbox One.

Onrush, det kommende racingspillet fra Codemasters, får en åpen betatest til neste uke. Det har utvikleren annonsert via sine nettsider.

Onrush skal ut i åpen beta på 17. mai. Bilde: Deep Silver

Det hele braker løs på Norges nasjonaldag, torsdag 17. mai, og varer frem til søndag 20. mai. Ekstra utålmodige sjeler kan alternativt forhåndsbestille Onrush på PlayStation 4, for å få tilgang på betaen 48 timer før alle andre.

Lagbasert bilkrig

I løpet av testperioden får spillere tråkle seg gjennom en veiledningsmodus, før de kan prøve to av modusene som blir tilgjengelige i fullversjonen. Onrush er et lagbasert spill, og modusene i betaen byr på kjøring for to lag på seks spillere. Testen inkluderer to baner og fire forskjellige biltyper, som du kan lære mer om i traileren øverst i artikkelen.

Som Codemasters tidligere har forklart handler Onrush mer om samarbeid og stilpoeng enn å komme først i mål. Spillere får poeng for å gjøre ulike stunts, krasje inn i motspillere og generelt sett kjøre som en villmann:

– Tenk på Onrush som en fest; det handler om å være midtpunktet, ikke om å være den første til å dra hjem, forklarer utvikleren.

Som et ytterligere insentiv til å prøve betaen, lokker Codemasters med digitale belønninger. Alle som deltar får diverse gjenstander til bruk i fullversjonen av Onrush, og jo mer du spiller jo mer vinner du.

Juni kan bli en spennende måned for racingentusiaster.
Ubisofts vil også lansere oppfølgeren til The Crew »

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen