Full Spectrum Warrior til PC er ferdig

Full Spectrum Warrior er et taktisk skytespill som i utgangspunktet er basert på en treningssimulator for lett-infanteri, designet for det amerikanske forsvaret. Hovedmålet med denne simulatoren var å gi soldatene øvelse i forhold til lagarbeid i urbane konfliktområder.

Spillet har allerede blitt gitt ut til Xbox, hvor det har gjort det godt i butikkene, og nå er det PC-versjonen som står klar. THQ har akkurat kunngjort at spillet er ferdigutviklet, og den norske utgivelsesdatoen er satt til 1. oktober.

PC-versjonen vil komme med det samme gameplayet som Xbox-versjonen, men vil i tillegg bli lansert med to ekstra oppdrag som ikke var tilgjengelig på Xbox. Xbox-versjonen fikk litt kritikk for sin relativt korte lengde, så vi håper at disse oppdragene vil være med å gi PC-versjonen bedre varighet.

I tillegg kommer PC-versjonen (som hele tiden har vært utvikle parallelt med Xbox-versjonen) med en rekke forbedringer og funksjoner Xbox-versjonen ikke hadde, og dette inkluderer naturligvis muligheten for å spille i høyere oppløsning enn på Xbox og et optimalisert kontrollsystem for mus og tastatur.

For mer informasjon om spillet kan du lese omtalen av Xbox-versjonen eller stikke innom det offisielle nettstedet.

Full Spectrum Warrior

Windows
Slippdato: 25. juni 2004
Sjanger: Taktisk
Utvikler: Pandemic Studios
Utgiver: THQ

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen