Fullførte Quake på rekordtid

Fullførte Quake på rekordtid

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Id Softwares første Quake-tittel begynner riktignok å dra på årene, men er fremdeles ikke helt uten en viss appell. Nå kan topptrente medlemmer av Quakes speedrun-samfunn skilte med en bragd av de sjeldne.

Medlemmene klarte å fullføre spillet på rundt 50 minutter på vanskelighetsgraden "nightmare", samtidig som de drepte hvert eneste monster og plukket opp absolutt alt av skjulte gjenstander underveis – selvsagt helt uten juks.

Gruppen dokumenterte prestasjonen i Youtube-videoen "Quake done 100% Quickest"(se under), som til sammen består av fire demoer som ble slått sammen til én.

Superspillerne representerer den såkalte Quake done Quick-sporten, som gjennom en årrekke har perfeksjonert kunsten å runde Quake på kortest mulig tid på ulike vanskelighetsgrader og som etter hvert har endt opp med særdeles dyktige utøvere.

Om du fremdeles er i besittelse av den gamle spillklassikeren og har lyst til å ta opp konkurransen er det altså bare å legge seg i solid hardtrening.


Les også: Sniktitt: Rage
Les også: Id Software kjøpt opp
Les også: Mer action i Doom 4

(via Joystiq)

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen