G2 kunngjør Limbo of the Lost

Limbo of the Lost begynte sin tilværelse som et tekstbasert eventyrspill med bilder, for Atari ST. Etter hvert utviklet det seg til et pek-og-klikk-eventyrspill, som skulle gis ut til Amiga CD32, A1200 og A4000. Utviklerne skaffet seg til og med en utgivelsesavtale med Rasputin, men etter et par profilerte sniktitter i populære Amiga-blader, ble det stille rundt spillet.

Nå er stillheten brutt, og spillet har fått en ny utgiver (G2 Games) og lanseringsdato (desember 2006). Forhåpentligvis slipper vi å vente i ti nye år før vi hører noe mer fra utviklerne i Majestic Studios, for Limbo of the Lost ser faktisk rimelig spennende ut.

Spillet er et pek-og-klikk-eventyr med avansert grafikk og intelligente oppgaver. Historien blander fakta og fiksjon, og foregår i det mystiske Keep of Lost Souls, hvor menneskehetens skjebne skal avgjøres. Du spiller Kaptein Benjamin Spooner Briggs som får en svært viktig rolle i dramaet som nå skal utspille seg.

Utviklerne lover at spillet består av 666 forskjellige rom, kommer med over 50 ikke-spillene figurer, hele 1000 gåter og 200 filmsekvenser. Dessuten får vi flere avslutninger og frihet til å utforske store deler av spillverdenen som vi vil.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen