Game Boy Micro til høsten

Smått og godt er best beskrivende for det Nintendo har skapt med Game Boy Micro, en stilren og nett sak som får plass i lommen på selv de trangeste skinnbukser (ikke at jeg har erfaring med slike). Det var med stolthet både i blikk og stemme at salgs- og markedssjef Reggie Fils-Aime dro opp den nye versjonen av sin høyre innerlomme på Nintendos pressekonferanse i Los Angeles i dag.

Selve innholdet er ikke forandret nevneverdig, og du kan selvsagt spille dine gamle Game Boy-spill på den. Skjermen er den største tekniske nyheten, den har fått seg et kraftig løft. I følge Nintendo vil dens lysstyrke formidle et fargespekter du aldri har sett maken til på en Game Boy tidligere. Du vil også kunne forandre den lille konsollens utseende ved å bytte ut frontdekselet, dermed får du en helt personlig liten spillplattform å kose deg med når du er ute på tur.

Game Boy Micro skal være hipp, og det ble ikke lagt skjul på at det å passe inn i det "kule" gamermiljøet (eller skape et slikt miljø) er et klart mål. Likhetstrekkene med mange moderne MP3-spillere er klar, og Nintendos enorme lyst til å nå nye brukergrupper manifesterer seg nok engang i form av et kjent format i ny drakt. Konsollen ventes å bli sluppet allerede til høsten, så start din håndslankekur allerede i dag.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen