Gamer.no og det store musemattemysteriet

Noen siste ord
Vi har valgt å ikke sette de tre delvinnerne opp mot hverandre. De tre mattene Corepad, Q-Pad, og Steelpad S&S er alle gode matter, men de er så forskjellig i forhold til hverandre at en sammenligning ikke kan forsvares. Vi oppfordrer deg som vurderer å kjøpe ny musematte til å prøve flere alternativer før du bestemmer deg.

Av mattene vi har testet, er kvaliteten stort sett god med få unntak. Det er et par ting du som kjøper bør forsikre deg om før du går hjem med din nyinnkjøpte musematte. Noen matter, da spesielt i kategorien hardplast, kan det være såpass bøy i at den ikke står stødig på bordet. En av Everglide-mattene vi mottok hadde dette problemet.

Til slutt vil jeg bare si at det å rangere musematter mot hverandre, inneholder visse subjektive elementer. Jeg kjenner ikke til noen "vitenskaplige" måter å måle hvordan en mus oppfører seg på musematten, slik at følelsen jeg har som bruker av den eller den andre matten, vil kunne være forskjellig fra hvordan du oppfatter samme kombinasjon av mus og matte.

Med dette sagt, er rangeringen likevel gjort så objektiv som mulig, slik at testen gir deg en god pekepinn på hva som er gode valg og dårlige valg, med tanke på musematter.

Kommentarer (80)

Forsiden akkurat nå

Til toppen