Anmeldelse

Gamer.no ser på spillåret 2003

Året 2003 har vært et flott år for spillindustrien, og Gamer.no ønsker derfor å se over de spillene våre anmeldere synes var best. Derfor har vi laget en kompilasjon av alle de spillene som har fått de gjeve karakterene 9 og 10 – hvilke kun gis til de beste spillene som svarer til betegnelsen ”klassiker”. I denne anledingen tar vi også en rask oversikt over spillåret 2003 generelt, samt Gamer.no sin plass i det hele.

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9
Max Payne 2: The Fall of Max Payne (PC)
Anmeldt 1. november, 2003

Det har gått snart 2 år siden Take 2 slapp førsteperson-skyteren Max Payne på PC, Xbox og PlayStation 2 i Europa. Med sine filmatiske actionscener, direkte inspirert av The Matrix, ble tittelen ansett som banebrytende og revolusjonerende på mange måter. Tittelen var også et strålende eksempel på hvordan et utviklerteam skal debutere i spillbransjen. Også oppfølgeren utvikles i samarbeid med Remedy, og spillere er lovet enda flere spektalulære opplevelser, flere fotorealistiske detaljer, ny kunstig intelligens og en helt ny fysikk-motor. Denne gangen handler historien om Max Payne som forelsker seg i Mona Sax - en kvinne som er mistenkt for mord. Nye våpen og forbedret "slow motion"-effekt gjør actionscenene mer intense enn noen gang.

 
Gamer.no gav Max Payne 2: The Fall of Max Payne 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Pro Evolution Soccer 3 (PS2)
Anmeldt 4. november, 2003

Pro Evolution Soccer-serien regnes som et høydepunkt i fotballens lange historie på konsollmarkedet. Med 3-eren har det Tokyo-baserte utviklingshuset tatt utfordringen det er å nok en gang sette en enda høyere standard for sjangeren. De hevder at PES 3 representerer et gigantisk steg i riktig retning, hvor alle aspekter ved spillet er omarbeidet og fornyet, med nye spillermodeller, bevegelser med og uten ball, og ferske aspekter ved spillets Master League-modus. Nytt av året: Et forbedret grensesnitt, mulighet for å låse opp skjult innhold, 80 % nye animasjoner, en ny grafikkmotor, forbedret spillerintelligens og fysikkmotor, spillerne har dynamiske ansiktsuttrykk, skader er mer synlige, opp til åtte spillere i flerspillermodus og dommere som kan idømme fordel.

 
Gamer.no gav Pro Evolution Soccer 3 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Golden Sun: The Lost Age (GBA)
Anmeldt 5. november, 2003

Alkymi, evnen til å manipulere virkelighetens byggeklosser, har vært forseglet og gjemt i generasjoner. Denne eldgamle vitenskapen har vært skult dypt inne i Sol Sanctum og beskyttet av den vesle landsbyen Vale, som ligger ved foten av Mount Aleph. Nå er dette seglet brutt, og elementstjernene, juvelene som kanaliserer alkymiens kraft, er stjålet. Det finnes historier som sier at den som mester alkymien, har ubegrensede krefter og kan oppnå alt hans hjerte ønsker. Det er noen som prøver å bruke de fire juvelene til å tenne elementfyrtårnene og slippe løs alkymiens kraft over Weyars-verdenen. Fyrtårnene for jord og vann er allerede tent. Nå begynner en eventyrlig ferd over åpent hav på leting etter de to andre fyrtårnene.

 
Gamer.no gav Golden Sun: The Lost Age 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Tiger Woods PGA Tour 2004 (PC/PS2)
Anmeldt 10. november, 2003

I 1997 tok EA Sports opp konkurransen med Links-serien med PGA Tour Pro. Spillet fikk en lunken mottakelse, og ble heller ingen suksess. Dette tok ikke motet fra EA, som kom med en oppfølger året etter, Tiger Woods 99. Heller ikke dette spillet nådde helt opp til konkurrenten. I 1999 gjorde Headgate Studios det godt med PGA Championship Golv, og når de produserte Tiger Woods PGA Tour 2001 for EA Sports i 2000 var de på sporet av suksess. Siden den tid har de forbedret spillet en gang i året, og nå har vi kommet til 2004-utgaven. Den tilbyr flere baner, bedre grafikk, og mer av det samme; ruff, vannhinder og sandbunkere. Game Face er et nytt element som lar deg skape din egen virtuelle golfspiller ned til minste detalj.

 
Gamer.no gav Tiger Woods PGA Tour 2004 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9

Siste fra forsiden