Anmeldelse

Gamer.no ser på spillåret 2003

Året 2003 har vært et flott år for spillindustrien, og Gamer.no ønsker derfor å se over de spillene våre anmeldere synes var best. Derfor har vi laget en kompilasjon av alle de spillene som har fått de gjeve karakterene 9 og 10 – hvilke kun gis til de beste spillene som svarer til betegnelsen ”klassiker”. I denne anledingen tar vi også en rask oversikt over spillåret 2003 generelt, samt Gamer.no sin plass i det hele.

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9
Hidden & Dangerous 2 (PC)
Anmeldt 18. november, 2003

Hidden & Dangerous 2 er et første- og tredjepersonskyter fra andre verdenskrig som bygger videre på suksessen til orignalen Hidden & Dangerous fra 1999. Du leder en liten gruppe allierte soldater dypt inne bak fiendens linjer. Du skal utføre hemmelige oppdrag i Europa, Afrika, Burma og mange andre lokasjoner rundt om i verden. Hvert eneste kritiske valg du tar er vesentlig for deg, dine menn og ditt land. Denne unike blandingen av handling, strategi og taktikk tvinger deg til å bruke hjernen så vel som avtrekkeren. Hidden & Dangerous 2 vil ha over 23 svært komplekse oppdrag fordelt på 9 kampanjer. Det er også et rikt utvalg våpen å velge i. Multiplayer-aspektet har blitt programmert fra bunn og lar deg spille fra begge begge sider av striden.

 
Gamer.no gav Hidden & Dangerous 2 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


SSX 3 (PS2)
Anmeldt 19. november, 2003

SSX-serien har fått et seriøst opprykk siden siste utgave, og utviklerne har gått nye veier for å få det hele mer realistisk, og langt penere. I SSX 3 finnes det hele tretti forskjellige typer snø. SSX Tricky 3 kommer med en rekke forskjellige figurer å spille. Disse kan du utstyre med forskjellige klær, og etter hvert som du tjener penger kan du faktisk kjøpe deg tips om hvorfor andre figurer i spillet ser ut til å vinne så mye. Spillet har også over hundre og femti forskjellige utfordringer. Det er rett og slett diverse oppgaver spilleren må utføre, og kan eksempelvis gå ut på å utforske forskjellige ruter.

 
Gamer.no gav SSX 3 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


Anarchy Online: Shadowlands (PC)
Anmeldt 19. november, 2003

Anarchy Online er et såkalt massivt onlinespill satt i en sci-fi-inspirert verden, flere tusen år inn i fremtiden. I tradisjonell rollespill-stil skal spillerne bygge opp sine egne figurer ved å slåss mot verdens ondskap, og bygge opp sine egenskaper og atributter i en verden sammen med tusenvis av andre mennesker. Spillet utvikles av norske Funcom, som også står bak Den Lengste Reisen. Shadowlands er en tilleggspakke til Anarchy Online, og åpner et helt nytt univers for spillerne. Her finner du den flyvende byen Jobe, i et landskap spillerne må sloss seg gjennom for å hele tiden støte på farer av proporsjonalt voksende utfordring. I tillegg introduserer Shadowlands nye klasser spillerne kan utvikle seg innen, samt en regge nye egenskaper og gjenstander.

 
Gamer.no gav Anarchy Online: Shadowlands 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


FIFA 2004 (PC)
Anmeldt 21. november, 2003

Electronic Arts velkjente fotballserie er tilbake i ny drakt. FIFA 2004 reklamerer med å være den med komplette og autentiske fotballerfaringen for ekte fotballtilhengere. Den nye karriere-modusen gir spillerne sjansen til å styre et lag fra lavere divisjoner, kjempe seg gjennom plasseringene, signere nye spillere og gjøre dem til mestre. Denne gangen tilbys en dypere action og et mer avanserte spillerdetaljer- og responser. Borte er tiden da ballen automatisk klistret seg til spilleren. I år introduseres en realistisk fysikk som vil føre til et mer realistisk FIFA enn noensinne sett tidligere. Nytt er også muligheten til å selv ta full kontroll over løpene til spillerne dine.

 
Gamer.no gav FIFA 2004 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9

Siste fra forsiden