Anmeldelse

Gamer.no ser på spillåret 2003

Året 2003 har vært et flott år for spillindustrien, og Gamer.no ønsker derfor å se over de spillene våre anmeldere synes var best. Derfor har vi laget en kompilasjon av alle de spillene som har fått de gjeve karakterene 9 og 10 – hvilke kun gis til de beste spillene som svarer til betegnelsen ”klassiker”. I denne anledingen tar vi også en rask oversikt over spillåret 2003 generelt, samt Gamer.no sin plass i det hele.

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9
Star Wars: Knights of the Old Republic (PC/Xbox)
Anmeldt 11. desember, 2003

I en galakse langt, langt borte, er alt som har skjedd i filmene, fjern fremtid. Knights of the Old Republic utspiller seg 4000 år før Luke Skywalker i det hele tatt var født. I det første Xbox-spillet fra rollespill-giganten BioWare får du noe som kanskje er den beste Star Wars-opplevelsen noensinne. Kampen mellom Jediene og Sithene er intens, og du havner midt i alt sammen. Reis mellom planeter mens du utfører oppdrag, og sakte beveger deg mot å bli en mester i kraften. Om du vil bruke den lyse eller den mørke siden er helt og holdent ditt valg. Du kan også samle alt fra wookier til roboter, som vil bli med deg på eventyrene dine.

 
Gamer.no gav Star Wars: Knights of the Old Republic 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!


TrackMania (PC)
Anmeldt 25. desember, 2003

TrackMania er en helt ny type bilspill fra Nadeo, et lite franskbasert utviklerselskap. Spillet kan sammenlignes med det gamle Stunt Car Racer, men strekker seg milevis lenger. Spilleren kan sette sammen sin egen bane basert på tre temaer på en veldig enkel og unik måte, ved hjelp av 300 ferdigkonstruerte blokker. Med looper, hopp, ramper og andre ville konstruksjoner kan du lage en bane som du aldri vil oppleve i virkeligheten. Det er nettopp dette som skal gjøre TrackMania til en unik og utrolig morsom opplevelse. Singleplayer-opplevelsen ivertas med en mengde utfordringer og tester, men spillet støtter også multiplayer selv for brukere med modem. Spillere kan enkelt utveksle banene via e-post, da filstørrelsen kun er noen få kilobytes.

 
Gamer.no gav TrackMania 9/10.
Trykk her for mer informasjon om spillet!

Hva venter på oss neste år?
Selv om 2003 har vært et stortstilt år for spillindustrien, er det ingenting som skal hindre 2004 i å bli enda bedre. Det kommende året har en rekke spennende titler som vi allerede vet om, men det er også rimelig sikkert at det vil dukke opp en god del overraskelser i tiden fremover. De spillene som antakeligvis er mest etterlengtet burde nok være Half-Life 2 og Doom 3, begge etterfølgere som har svært mye å leve opp til. Uansett hva som lurer over horisonten, kommer Gamer.no til å være der først for å gi dere informasjon om hva som enn dukker opp. Vi gjør oss allerede klar for mai, da Gamer.no nok engang skal delta på E3-messen i Los Angeles, USA. Vi spenner på oss setebeltet og gjør oss klar for 2004!

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4
Side 5
Side 6
Side 7
Side 8
Side 9

Siste fra forsiden