Ghostlight med kuleracer for PSP

Spinout er et futuristisk racingspill for PSP, hvor vi får sette oss i store metallkuler (Xorber) som av en eller annen høyteknologisk grunn er i stand til å kjøre veldig, veldig fort. Handlingen foregår på femti utfordrende baner fordelt over ni forskjellige miljøer (som eldgamle ruiner, romstasjoner og helvetes brennende lavainnsjøer – det er tydeligvis få begrensninger på hvor man kan dra i fremtiden).

Spinout (gammelt skjermbilde)
Spinout (gammelt skjermbilde)

Banene er fulle av dødelige hindringer, så det lønner seg å holde tungen rett i munnen når du kjører. Krasjer du for mye vil Xorben din ødelegges, men heldigvis kan du oppgradere og reparere den underveis, takket være bonuser som ligger strategisk plassert rundt om på banene.

Spillet har selvfølgelig en omfattende karrieremodus, hvor du kan videreutvikle Xorben din ved hjelp av mengder av tilleggsutstyr. Utviklerene skryter av at vi får over to millioner kombinasjonsmuligheter, så det blir sikkert nok å gjøre for de som liker å styre med detaljer.

Ellers får vi også trådløs flerspiller, for opp til fire spillere samtidig. Spillerne kan også utstyre seg med missiler og andre våpen, om de trenger å kompensere for at motspillerne er flinkere til å kjøre Xorb enn det de selv er.

Den britiske utgiveren Ghostlight forteller at de vil lansere Spinout i mars.

Spinout

PSP
Slippdato: 30. mars 2007
Sjanger: Racing
Utvikler: Icon Games
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen