Gjennopplev slag med tidsreiser

Gjennopplev slag med tidsreiser

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Med annonseringen av det nyskapende R.U.S.E sist uke har det gått opp for mange hvor stagnant denne sjangeren egentlig har vært de siste årene.

Harzardous Software er av samme oppfatning som utviklerne av R.U.S.E, strategispill trenger noe nytt. Kanskje i lys av dette har utvikleren uttalt at de er godt i gang med spillet Achron. Det interessante med dette spillet er at det skal være mulig å reise i tid, på samme måte som har vært skildret i alskens filmer og TV-serier.

For eksempel kan tapte slag gjenspilles, og dårlige avgjørelser kan rettes ved å spole tilbake i tid. Tenk deg å spille et strategispill hvor du alltid vet hva din fiende planlegger, hvor de angriper og når.

Nøyaktig hvordan dette vil fungere i praksis er ikke klart ennå, spillet er fortsatt i Alpha-fasen, som betyr at det er langt i fra ferdig. Achron skal i utgangspunktet slippes kun til PC tidligst i 2010, men utviklerne vurderer versjoner til konsollene også.

Klipp fra spillets Alpha-fase kan sees på utviklernes youtubekanal.

(Kilde: Shacknews)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen