Glimt av Fallout 3: The Pitt

Glimt av Fallout 3: The Pitt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Allerede før mange har rukket og spilt gjennom den første utvidelsen til Fallout 3,
Operation: Anchorage kommer Bethesda med en smakebit av den andre utgivelsen.

Utvidelsen som har fått navnet The Pitt vil foregå i Pittsburghs tidligere fabrikkområder. Området skal være svært forskjellig fra tidligere landskap man har sett i Fallout 3, uten at dette utdypes.

Utvidelsen vil bestå av totalt 3 områder: Et grottelignende område (dungeon), en forlatt søppelplass, og et sentrumsområde som er delt i to. Sentrumsområdet er delt mellom såkalte slaver og deres mestere.

I et av hovedquestene blir man selv å tre inn i rollen som en slave, hvor man skal undersøke ryktene om en mulig kur for mutasjonene som har rammet mange av slavene.

Videre fortelles det at for første gang kan man nå kommunisere med de såkalte Raiders, som tidligere kun var interessert i skalpen din. Om dette betyr at man selv kan velge å forene seg med disse, sies det ikke noe om.

The Pitt slippes i Mars som nedlastbart innhold for Xbox 360 og PC.

(Kilde: computerandvideogames.com)

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen