Go er multimediatjeneste, ikke ny konsoll

Go er multimediatjeneste, ikke ny konsoll

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sonys PSP har per dags dato kommet i to versjoner. Men ryktene har gått, for mange var det ikke nok med en tynnere og mer effektiv PSP. Vi meldte forleden dag om at en ny PSP sannsynligvis var i utvikling, og at den trolig ville få navnet ”PSP Go!”.

Nå har Sony imidlertid bekreftet ovenfor Gamefocus at dette ikke er navnet på konsollen, men er en ny multimediatjeneste utelukkende tilgjengelig for europeiske PSP-eiere. Go er en satsing innenfor det stadig ekspanderende markedet for digital distribusjon. Ved å abonnere på denne tjenesten vil det være mulig å laste ned alt fra TV-serier som Lost og Ugly Betty, til sport og annen underholdning.

Det skal i skrivende stund være mulig å finne to forskjellige pakker i butikkene i Storbritannia. Den ene er for de som allerede eier en PSP, og inkluderer et minnekort på 4GB og en USB-kabel, i Storbritannia går denne for rett under £30. Den andre pakken inkluderer en PSP 3000, og et minnekort på 2GB, og er priset til £150.

Vi har forsøkt å få en kommentar fra distributøren av Playstation i Norge, Nordisk Film. Dessverre var Go ikke noe de kunne kommentere på nåværende tidspunkt. Så når, og eventuelt om Go kommer til Norge får bare tiden vise. Enn så lenge har de i alle fall ikke avkreftet Go-tjenesten.

(Kilde: Gamefocus)

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen