Gothic III får utgivelsesdato

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Gothic III ser ut til å kunne bli det neste store spillet innenfor rollespillsjangeren, og nå har JoWooD og Deep Silver fortalt når vi kan forvente å se det i europeiske butikker. Den europeiske lanseringsdatoen er fastsatt til 13. oktober, og JoWooD forteller at tålmodige Gothic-tilhengere vil bli belønnet med et svært godt spill.

Utviklerne i Piranha Bytes lover at Gothic III kommer til å være friere enn tidligere spill i serien, og at spilleren ikke vil behøve å bli medlem i et laug for å få historien til å gå videre. Selv om friheten generelt vil være større, vil det fortsatt være en serie nøkkeloppdrag som må løses for at spilleren skal kunne fullføre spillet.

I de første to Gothic-spillene kjempet du deg vei gjennom den strategisk viktige øya Khorinis, men nå må du forlate Khorinis til fordel for fastlandet. Situasjonen i Myrtana har nemlig blitt svært desperat - de blodtørstige orkene har knust Kong Rhobars tropper, og hersker nå over de viktigste delene av landet.

Med unntak av ville barbarer i de nordiske landene og de utspekulerte innbyggerne av de sydlige ørkenlandskapene, lever menneskene som slaver under de grusomme orkene. Dypt inne i skogene befinner det seg imidlertid flere grupper med opprørere, som driver geriljakrigføring mot tyrannene. Du må velge om du skal støtte frihetskampen deres, eller hjelpe orkene med å knuse dem.

Gothic 3

Windows
Slippdato: 13. oktober 2006
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Piranha Bytes
Utgiver: JoWooD

Kommentarer (24)

Forsiden akkurat nå

Til toppen