Gratis Death Rally fra Remedy

Gratis Death Rally fra Remedy

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Hvis du var interessert i PC-spilling rundt 1996, husker du kanskje Death Rally. Spillet ble laget av våre finske venner i Remedy, og kan beskrives som et brutalt kjørespill hvor seieren gikk til den råeste sjåføren.

Hvis du - som meg - har noen gode minner fra Death Rally, er du nok interessert i at spillet nå er lagt ut for gratis nedlasting. Spillet er blitt oppdatert slik at det kjører på nyere versjoner av Windows.

I nyere tid er Remedy blitt kjent som utviklerne bak den anerkjente skytespillserien Max Payne og det nært forestående Alan Wake, men Death Rally var deres første utgivelse. Spillet ble svært populært da det kom ut, og ikke uten grunn.

I Death Rally er det action som gjelder, og dermed kan du fyre av både maskingeværkuler og landminer for å hindre motstanderne i å nå mållinjen. Spillopplevelsen holder seg godt også i 2009, noe jeg kan bekrefte etter en kjapp testrunde.

Hvis du krever realistisk kjørefølelse og toppkvalitet på grafikken er nok ikke Death Rally noe for deg, men actionglade rallyfans har en liten godbit i vente.

Kommentarer (24)

Forsiden akkurat nå

Til toppen