Ground Control II: Operation Exodus

Ground Control 2 er et futuristisk sanntidsstrategispill i full 3D som dropper alt som har med ressursinnsamling å gjøre og kun fokuserer på selve krigføringen. Enspillerkampanjen foregår over 24 oppdrag, og disse vil i følge utviklerne ikke bli fordelt på spillets tre ulike fraksjoner, men fokusere på å fortelle en enkelt innholdsrik og god historie.

Spillet foregår i år 2741, omkring 300 år etter hendelsene i det første Ground Control-spillet. I utgangspunktet står konflikten mellom Northern Star Alliance (NSA) og det Terranske Imperiet. NSA bygger sitt styresett på demokratiske verdier og kjemper for individuell frihet, og beskrives som "de snille gutta" i spillet. Det Terranske imperiet står for et mer tyrannisk styresett, og kjemper for å gjenforene menneskeheten koste hva det koste vil.

Det er Terranerne som har overtaket i det øyeblikket spillet starter, og hjemplaneten til NSA, Morningstar Prime, er utsatt for kraftige angrep. Ting kompliseres imidlertid etter hvert, da menneskeheten kommer i konflikt med en fremmed rase kalt Vironere.

Spillet skryter av et sterkt fokus på taktiske slag og actionpreget kamp, fantastisk grafikk med et svært høyt detaljnivå og kraftige verktøy som kan brukes til å modifisere spillet. I tillegg kommer det med en spennende mulighet for "drop-in" flerspiller, som vil si at du når som helst kan hoppe inn i et flerspillerspill, selv om du ikke var med helt fra starten.

Demoen inneholder noen øvingsoppdrag og ett oppdrag fra kampanjen. I dette oppdraget får du spille som Northern Star Alliance. Den 187 MB-store demoen kan lastes ned herfra:

Ground Control 2: Operation Exodus

Windows
Slippdato: 25. juni 2004
Sjanger: Strategi
Utvikler: Massive Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen