Guitar Hero er ingen lek

Guitar Hero er ingen lek

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

For noen er Guitar Hero et morsomt avbrekk i hverdagen - et tidsfordriv man skrur på etter å ha slengt av seg skoene i hjørnet og blandet et glass kald sjokolademelk som belønning for en produktiv dag. For andre, er det derimot blodig alvor.

Logitech har snappet opp at det finnes de som innehar en engasjement for de små plast-fjølene som ville gjort skam på de største gitarheltene. De sliter ut sine gitarkontrollere som vi andre sliter ut sokker, og gjør god nytte av klippekortet på den lokale spillbutikken.

Det sies at hvis man skal ha noe gjort skikkelig, må man gjøre det selv. Av den grunn lanserer nå Logitech sin egen gitarkontroller til Xbox 360. Denne luksus-utgaven kan skilte med blant annet trehals, gripebrett i rosentre, og metallbånd. Videre er strum-baren og knappene lyddempet, så vi slipper de ødeleggende knatrelydene midt under favorittsoloen.

Er du en av de overnevnte, eller bare en stakkar som driver på sin niende plastfjøl, kan du merke av august i kalenderen og begynne å spare opp de 199 euroene (eller rundt 1800kr) det koster å være kar.

Kilde: pressemelding

Guitar Hero: Greatest Hits

X360
Slippdato: 26. september 2009
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Beenox
Utgiver: Activision

Guitar Hero: Metallica

X360
Slippdato: 29. mai 2009
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Budcat
Utgiver: Activision Blizzard

Guitar Hero: World Tour

X360
Slippdato: 21. november 2008
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Neversoft Interactive
Utgiver: Activision Blizzard

Guitar Hero: Aerosmith

X360
Slippdato: 27. juni 2008
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Budcat
Utgiver: Activision

Kommentarer (25)

Forsiden akkurat nå

Til toppen