Guitar Hero II-slippdato kunngjort

For alle luftgitarelskere kom Guitar Hero som en kjempemulighet for å rocke fra seg på PlayStation 2. Etter lansering i april har svært mange fått smaken på det kritikerroste gitarspillet, som kan minne litt om et dansespill. Forskjellen er at du bruker armene i stedenfor føttene, på en nedskalert kopi av en elektrisk gitar.

Alternativ tekst mangler
Skjermbilde fra Xbox 360-versjonen

Oppfølgeren har vært kjent en stund nå, og nå har Activision fortalt at den europeiske lanseringsdatoen er satt til 24. november for PlayStation 2-versjonen. Guitar Hero II slippes også for Xbox 360, men den versjonen ventes ikke før første kvartal 2007.

Det har selvsagt skjedd noen forandringer siden sist. Nå kan man spille over femti nye sanger fra kjente artister som Kiss, Nirvana, Black Sabbath og Rolling Stones. Xbox 360-versjonen vil komme med mulighet for å laste ned nye pakker med låter etter lansering (mot betaling). I av de nye modusene kan to og to kan kjempe i spennende rytmekamper hvor en er gitarist og en annen bassist.

Kontrolleren fra det første spillet vil være kompatibel med Guitar Hero II på PlayStation 2, mens Xbox 360-versjonen kommer med en ny skreddersydd X-Plorer-kontroller.

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen