Guitar Hero II i november

Vi europeere måtte vente lenge før Guitar Hero endelig ble tilgjengelig i vår del av verden, men slik ser det heldigvis ikke ut til å bli med etterfølgeren. RedOctane har bekreftet at den europeiske lanseringen kommer i november, kort etter at spillet har kommet ut i USA.

Den nær globale utgivelsen ser ut til å være et resultat av at RedOctane tidligere i år ble kjøpt opp av Activision, som forteller at et av målene deres etter oppkjøpet var å sørge for at serien får et omfattende globalt nærvær.

Guitar Hero II vil selges både med og uten gitarkontrolleren du trenger for å spille det. Om du allerede har originalutgaven er det med andre ord ikke noe poeng i å kjøpe den relativt dyre kontrolleren på nytt. Kontrolleren fra originalspillet vil nemlig være kompatibel med etterfølgeren.

Guitar Hero II følger i fotsporene til originalen, og lar deg leke rockestjerne med en morsom gitarkontroller. Toeren kommer med over 55 låter (som for øyeblikket holdes hemmelige), og disse består av en blanding av klassisk rock, tungmetall, "hair" metal, moderne rock og mer alternative låter. I tillegg får vi nye steder å spille på, samt ekstra spillmoduser.

Blant de nye funksjonene finner vi et kooperativt modus, hvor flere spillere kan samarbeide om å spille låtene. Her kan for eksempel en av spillerne prøve seg med bassgitaren, mens en annen sørger for at rytmen blir som den skal og den tredje leder an som hovedgitarist.

Guitar Hero II

PS2
Slippdato: 4. april 2007
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Harmonix
Utgiver: Activision

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen