Half-Life 2: Episode One

Nå er det ikke lenge til den første delen av fortsettelsen på Half-Life-sagaen er klar for spilling. Valve kunngjorde nylig at de var ferdig med utviklingen, og at lanseringen over Steam vil finne sted 1. juni. Om du foretrekker å kjøpe spillet i boks, kommer butikkversjonen (som distribueres av EA) til å lanseres samme dag.

Alternativ tekst mangler
Gordon har Alyx i kikkerten

Half-Life 2: Episode One er det første spillet i en planlagt trilogi som vil konkluderes innen julen neste år. Inkludert i Episode One er en liten sniktitt på Episode Two, som skal lanseres før året er omme. Episode One er designet for å ta mellom fire og seks timer å spille gjennom, og følger Gordon Freeman, Alyx Vance og Dog gjennom den første tiden etter avslutningen av Half-Life 2.

Om du kjøper Episode One (som forøvrig kan spilles uten at du allerede har Half-Life 2) får du to flerspillerspill på kjøpet, samt Half-Life 2: Lost Coast - en interaktiv teknologidemo som introduserer HDR-lyssetting til Valve sin Source-motor. I forbindelse med at episoden nå er ferdig har Valve lansert en (svært) kort trailer fra spillet, som vi selvsagt har lagt ut på vår server.

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen