Halo 2.5 for Xbox 2?

I følge nettstedet Team Xbox har en kilde hos Bungie fortalt dem at utvikleren jobber med Halo 2.5, som skal bli en lanseringstittel til Xbox 2. Spillet vil kjøre i HDTV-oppløsning, og komme med forbedrede teksturer og nye grafikkeffekter.

I tillegg fortelles det at Halo 2.5 vil inneholde "alle de tingene som folk forventet fra Halo 2, men som ikke ble med i spillet". Mange tror at dette vil si at vi får mulighet for kooperativt spill over Internett.

Team Xbox forteller også at Halo 2.5 vil komme forhåndsinstallert med den Xbox 2-modellen som kommer med harddisk. Kilden hos Bungie skal visstnok ha sagt at det blir en av to grunner til å skaffe seg modellen med harddisk, og at vi rett og slett bare må vente å se hva den andre blir.

For øyeblikket er det fornuftig å ta dette ryktet med en klype salt, men det høres ikke helt usannsynlig ut, med tanke på at Bungie har fortalt at de ønsker å konsentrere seg om noe annet enn Halo i en periode. Dermed kan en mindre del av studioet jobbe med en spesialutgave av Halo 2 (slik at Xbox 2 får et eksklusivt Halo-spill med lanseringen), mens resten av utviklerne jobber med et nytt prosjekt.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi hører noe håndfast om Halo 2.5.

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen