Halv pris for Modern Warfare 2-kart

Halv pris for Modern Warfare 2-kart

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

De nedlastbare kartpakkene til Modern Warfare 2 har vært en kontroversiell affære. Både da Stimulus- og Resurgence-pakken ble gjort tilgjengelig har folk skreket høylytt over det de mener er grov overprising. Tre nye og to resirkulerte kart i begge var for mange tilsynelatende ikke nok til å rettferdiggjøre en pris på drøye hundrelappen.

Er du en av de der ute som faktisk klarte å holde lommeboka lukket vil du kanskje være interessert i å høre at Microsofts «deal of the week» denne gang er begge Modern Warfare 2-kartpakkene – til halv pris.

Nå koster de altså 600 Microsoft-poeng per stykke, som rundt regnet utgjør litt over 50 kroner.

Stimulus-pakken inkluderer Modern Warfare 1-kartene "Crash" og "Overgrown", i tillegg til de nye "Bailout", "Storm" og "Salvage". Resurgence-pakken gir oss klassikerne "Strike" og "Vacant", i tillegg til ferske "Carnival", "Trailer park", og "Fuel".

Hvis dette høres interessant ut lønner det seg nok å være kjapt ute, tilbudet varer etter sigende bare til kommende mandag, 11. oktober.

Les også: Anmeldelse: Call of Duty: Modern Warfare 2
Les også: Modern Warfare 2 hacket
Les også: Modern Warfare 2 får etterlengtet fiks


Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen