Hva bør spillnissen ha med seg?

Spillverket forteller deg hvilke spill som gjør seg best under juletreet.

1: Action
2: Bilspill
3: Rollespill
4: Sport
5: Nedlastbare spill
6: Musikkspill
7: Strategispill

For de med ball under armen til enhver tid

FIFA 10 (Multiplattform)

Fotballspill er vel en selvskreven julegave i det fotballfikserte landet vårt. Det kan nesten ikke slå feil rett og slett, fotballspill til sportsinteresserte er det nærmeste man kommer bankers på denne siden av julematen.

I FIFA 10 er den vakreste sporten mer realistisk enn noensinne, bare måten spillere tar imot ballen og tar den med videre på er drastisk forandret. I de senere år har serien beveget seg mer og bort i fra den såkalte klissete fotballen, nå mer enn noen gang lever lærkula sitt eget liv – i stedet for at den ligger klistret inntil beinet på spilleren.

Spekket med innhold, og med en rekke forbedringer til den grunnleggende spillmotoren er FIFA et skråsikkert gavevalg til enhver som liker både spill og fotball.

Som vår anmelder sa: ”FIFA 10 er en fantastisk ambassadør for selve sporten, og klarer å skape en dynamisk fotballopplevelse.”

(FIFA 10 scoret en 9/10 her hos oss. Les anmeldelsen her).

EA Sports Active (Wii)

Fitnessbølgen skyller over vårt langstrakte land. Fokuset på mosjon og trening vokser i takt med våre egne mager etter hvert som passiviteten i større og større grad tar over vår hverdag. Men det er ikke alltid like lett å motivere seg til å ta en runde i løypa, spesielt ikke når det begynner å bli kaldt ute.

Her kan EA Sports Active kanskje komme inn i bildet. Dette spillet, som er kraftig inspirert av fjorårets Wii Fit, sikter på å få deg opp av sofaen … Og ut på stuegulvet. Enkel styrketrening og fettforbrennende trening er spillets styrke, i tillegg oppfordres man til å holde seg til et balansert og sunt kosthold.

Nøyaktige effekter av dette spill-treningsprogrammet er ikke kartlagt, men slabbedasker verden over har rapportert om kraftig stølhet etter trening, men også merkbare resultater over tid.

Vår anmelder hadde samme oppfatning: ”Jeg ga Active 30 dager og i retur har jeg fått mer energi og bedre samvittighet. Tilhører du også slappfiskgjengen kan jeg absolutt anbefale deg å gjøre det samme.”

Les også
Anmeldelse: Forza Motorsport 3

(EA Sports Active ble tildelt en flott 8/10 her på verket. Les anmeldelsen her ).

1: Action
2: Bilspill
3: Rollespill
4: Sport
5: Nedlastbare spill
6: Musikkspill
7: Strategispill

Siste fra forsiden