Hvem skjøt ned passasjerflyet?

Hvem skjøt ned passasjerflyet?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sega har kunngjort at spionasje-rollespillet Alpha Protocol skal slippes i Europa den 28. mai 2010 til PC, Xbox 360 og PS3.

Les også: Spionrollespill fra Obsidian

Alpha Protocol skryter på seg å være det første spillet i RPG-sjangeren som utspiller seg i en spionasje-setting, og utvikleren Obsidian har visstnok lagt vekt på å skrive en involverende historie med minneverdige karakterer.

Handlingen skal være basert på aktuelle begivenheter, og målet i spillet er å finne ut hvem som stod bak rakettangrepet på et passasjerfly. Spillet vil inneholde mange personer og områder, og det skal også være mulig å påvirke utfallet i spillet gjennom ulike valg underveis.

Les også: Sega offentliggjør Alpha Protocol

Spillfiguren din er nybegynnerspionen Michael Thorton, som kan konfigureres med ulike ferdigheter, egenskaper og våpen.

Utvikleren Obsidian har tidligere stått bak kritikerroste titler som Neverwinter Nights 2 og Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords.

Sjekk hjemmesiden for mer info om spillet.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen