Konkurranse

Hvilke spill bør havne under treet?

Spillverkets julegaveguide har svaret.

1: Til den barske
2: Til den sportsgale
3: Til den med livlig fantasi
4: Til hele familien
5: Til tenkeren
6: Til den musikalske
7: Til den stormannsgale
8: TIl den som trives best på stuegulvet

Til den sportsgale

FIFA 11 (Multiplattform)

Sjanger: Fotballspill

I vårt fotballelskende land er det lite som er tryggere å legge under juletreet enn EAs ferskeste FIFA-spill. Også i år serverer giganten det ypperste innen lærkuleunderholdning, til tross for stiv konkurranse fra en rival som puster og PES-er dem i nakken.

Årets innslag er vakrere, penere og mer realistisk enn noen gang før. Spillmessige forandringer er det ikke så mange av, men spesielt banespillet har fått en real overhaling. I tillegg kan man for første gang ta kontroll over mannen mellom stengene, keeperen.

Ifølge vår anmelder er det nok en gang FIFA som går seirende ut av duellen med konkurrentene, til tross for få nyvinninger. Vår anmelder skrev: «At årets utgave står litt mer på stedet hvil enn fjorårets er tydelig, men med det som grunnlag er det også umulig å lage et dårlig spill.»

FIFA 11 stakk av med en 8/10 i vår anmeldelse.

Need for Speed: Hot Pursuit (PC, Xbox 360, PS3)?

Sjanger: Bilspill

Det er få bilspillserier som er så høyt elsket, men samtidig så mislikt som Need For Speed. Denne serien regnes som en av de absolutte forfedrenee til sjangeren, samtidig er det flere av spillene som blir betraktet som mildt sagt unødvendige.

Need for Speed: Hot Pursuit hører så absolutt til klassikerne. Det er Burnout-utvikler Criterion som har stått ved roret denne gang, og det merkes så absolutt på alt i fra presentasjonen til fartsfølelsen. I dette spillet er det politi mot røver som gjelder, og man må bruke alt i fra spikermatter til EMP-kanoner for å lykkes, uansett hvilken side av loven man befinner seg på.

Fra anmeldelsen av spillet: «Det ble annonsert til stormende jubel, og nå er det her – Need for Speed: Hot Pursuit. En gammel klassiker gjenfødt, eller et halvhjertet forsøk på nostalgi? Definitivt førstnevnte.»

Les også
Anmeldelse:

Need for Speed: Hot Pursuit fikk 8/10 i vår anmeldelse.

1: Til den barske
2: Til den sportsgale
3: Til den med livlig fantasi
4: Til hele familien
5: Til tenkeren
6: Til den musikalske
7: Til den stormannsgale
8: TIl den som trives best på stuegulvet

Siste fra forsiden