HW-stand på Egertorget

For å markere at HW-LAN 2006 går av stabelen neste uke, har arrangøren satt opp en stand på Egertorget i Oslo. Formålet er naturligvis å gjøre mannen i gata oppmerksom på HW-LAN, og det vil være en fin anledning til å stille spørsmål til de ansvarlige bak arrangementet.

På standen vil det blant annet bli satt opp Guitar Hero med to gitarer, samt fire PC-er med Battlefield 2, Counter-Strike og andre spill installert. Kampene i alle spillene blir vist på storskjermer.

Besøkende vil få anledning til å utfordre hverandre i nevnte spill, eller prøve seg som eSport-kommentator. Talentfulle kommentatorer vil få gratisbillett til HW-LAN 2006, og en mulighet til å kommentere de kampene som blir direktesendt på NRK Nett-TV neste uke.

I tillegg vil Amobil.no ha en konkurranse i mobiltasting. De raskeste tasterne vil få anledning til å delta i NM på HW-LAN neste uke.

Standen vil være åpen fra klokken 12 til 18 i kveld, og mellom klokken 12 og 16 i morgen.

Hvis du har mange spørsmål om HW-LAN, men ikke har anledning til å ta turen til Egertorget i helgen, så kan vi anbefale vårt ferske leserintervju med arrangøren. I tillegg bør vårt tidligere omfattende intervju gi en del svar på hva som skal foregå neste uke. Enda mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet.

Kommentarer (20)

Forsiden akkurat nå

Til toppen