Hyrer inn åttitallshelt

Hyrer inn åttitallshelt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Helt siden 2006 da de første detaljene dukket opp har det vært merkelig stille rundt førstepersonsskytespillet Rogue Warrior. I en pressemelding børster de nå støvet av spillet, og avdekker av hovedpersonen blir stemmelagt av ingen ringere enn Mickey Rourke, som er dagsaktuell med filmen The Wrestler.

Rogue Warrior er basert på den selvbiografiske bokserien til Richard "Demo Dick" Marcinko – en Navy SEAL-soldat fra virkeligheten, som blant annet stiftet Seal Team Six (DEVGRU).

– Mickey Rourke var vårt førstevalg til å spille Marcinko i Rogue Warrior. Han portretterer Marcinkos rå og resolutte personlighet perfekt, uttaler Bethesdas Todd Vaughn.

I spillet får Marcinko i oppdrag å stoppe et Nord-koreansk missilprogram. Underveis i oppdraget avdekker han en sammensvergelse som tvinger ham inn i sovjetisk territorium for å ødelegge en teknologi som kan få store følger for forholdet mellom verdensmaktene.

I et ferskt intervju hos Gamespot uttaler produsent Aaron Guy hos Bethesda at de prøver å formidle en åttitallsfølelse ved bruk av musikk og popkulturelle referanser.

Spillet skal ha både enspillerdel og flerspillerdel, og i følge Bethesda skal spillet inneholde mer enn 25 brutale drapsmåter. Skal vi tro skjermbildene vil det handle mye om nærkamp med kniver og andre våpen.

I 2006 var det Zombie Studios som laget spillet i samarbeid med Bethesda. Siden da har det skjedd ting i kulissene, og offisielt er det nå Rebellion som står for utviklingen. Rebellion har tidligere laget blant annet Sniper Elite og Shellshock 2: Blood Trails, og holder nå også på med det nye Aliens vs. Predator-spillet.

Spillet utvikles til Xbox 360, Playstation 3 og PC, og skal etter planen gis ut i fjerde kvartal 2009.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen