Ignition gir ut Metal Slug Anthology

Metal Slug-spillene er actionfylte krigsspill sett fra siden, hvor du får kontrollere en soldat i kamp mot horder av fiender med tunge våpen og onde hensikter. Spillene gir deg hele tiden valgfrihet i forhold til hvor du vil gå, og kommer dessuten en rekke spennende kjøretøy du kan bruke for å få en nødvendig fordel i de hektiske kampsituasjonene.

Serien feirer tiårsjubileum i år, og i den forbindelse har SNK PlayMore samlet en haug av klassiske Metal Slug-spill på en enkelt plate. Nå har Ignition Entertainment kunngjort at de vil gi denne samlepakken ut i Europa. Metal Slug Anthology kommer med Metal Slug, Metal Slug 2, Metal Slug X, Metal Slug 3, Metal Slug 4 og Metal Slug 5, og alle spillene skal være perfekte kopier av arkadeversjonene.

Spillene kommer også med mulighet for at to personer kan samarbeide over trådløst nettverk, og de kan dessuten spilles i bredskjermformat, om du ønsker det. Dessuten loves vi bonusgallerier med klassiske plakater og annen Metal Slug-kunst, samt opplåsbare gjenstander og annet eksklusivt innhold (som vi ikke vet hva er).

Mer informasjon får vi hos Ignition (når de får summet seg til å oppdatere nettstedet sitt).

Metal Slug Anthology

PSP
Slippdato: 30. mars 2007
Sjanger: Action, Samlepakke
Utvikler: SNK Playmore
Utgiver: Ignition Entertainment

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen