Infamous blir film

Infamous blir film

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Da tok det altså ikke lange tiden før filmprodusentene fattet interesse for det gnistrende actionspillet, og heldigvis har ikke Uwe Boll fått kloa i denne.

Entusiastisk forfatter

Infamous ble utgitt av Sony Computer Entertainment i mai til stort sett meget gode kritikker (les Spillverkets dom her), og det er søsterselskapet Sony Pictures som skal stable filmprosjektet på beina etter å ha latt seg overbevise av manusforfatteren Sheldon Turner. Turner har tidligere stått bak manuset til blant annet The Longest Yard med Adam Sandler og er storfan av Infamous-spillet han nå skal oversette til film.

- Jeg tror det representerer fremtiden til dataspill. Og selv om det er både stort og moro, er kjernen i spillet en kjærlighetserklæring til undermåleren, som helten vår, Cole McGrath, er, sa Turner til Hollywood Reporter.

Filmen skal for øvrig produseres av Ari Arad og Avi Arad, som tidligere har stått bak filmer som Hulken og Iron Man.

(Kilde: The Hollywood Reporter)

Infamous

PS3
Slippdato: 29. mai 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Sucker Punch Productions
Utgiver: SCEE

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen