Info om Battle Lord

Battle Lord, fra Katauri Interactive (et nytt studio bestående av folkene bak Space Rangers), beskrives som et eventyrspill med rollespillelementer og taktisk, turbasert kamp. Spillet foregår i en klassisk fantasy-verden med fryktløse riddere, onde trollmenn, vise konger og vakre prinsesser. Du styrer en helt og må utforske spillverdenen, utføre oppdrag og lede hærer i kamp.

Gameplayet er delt i to hovedseksjoner; eventyrmodus og kampmodus. I eventyrmodus kontrollerer du figuren din i sanntid, og i denne delen av spillet får du utforske verden, kjempe mot monstre, finne skatter og utføre oppdrag for ulike folk. I kampmodus leder du hærer i kamp, på land, i huler og slott, og til sjøs. Du deltar ikke selv i kampene, men kan hjelpe troppene dine ved hjelp av magi (som i Heroes-serien).

I starten av spillet får du velge mellom tre ulike klasser - "warrior", "paladin" og "mage". Hver av disse har unike karakteristikker og egenskaper. Katauri forteller at vi får en enorm spillverden med massevis av slagmarker og viktige områder. Som i Space Rangers-spillene er ikke verden statisk - fiendene flytter seg hele tiden rundt i verden for å oppnå målene sine og skape problemer for spilleren.

Vi vet ikke når Battle Lord er ventet ferdigutviklet. Forhåpentligvis vil ikke dette spillet ha like store problemer med å bli distribuert i vesten som Space Rangers-spillene hadde.

King's Bounty: The Legend

Windows
Slippdato: 14. november 2008
Sjanger: Rollespill, Taktisk
Utvikler: Katauri Interactive
Utgiver: 1C Publishing EU

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen