Info om nytt Skatteøya-spill

I løpet av høstsesongen vil Paradox lansere eventyrspillet Destination: Treasure Island i Norge, men dette er ikke det eneste kommende spillet som henter inspirasjon fra Robert Louis Stevensons kjente roman.

Tyske Radon Labs jobber nemlig med et spill som heter Treasure Island, og i motsetning til Destination: Treasure Island vil Radon Labs-spillet følge historien i romanen i stedet for å spinne videre på omgivelsene og figurene.

Spillet følger unggutten Jim Hawkins, som får hendene i et mystisk skattekart. Han får etter hvert samlet sammen et mannskap, og legger så ut på en ekspedisjon for å finne den legendariske skatten til Kaptein Flint. Men ting går ikke helt som planlagt for den unge eventyreren.

Selv om Radon Labs vil følge historien i boken, vil de ta seg en del friheter, og legge til nye sekvenser og figurer for å skape et spennende eventyrspill. Blant de nye figurene finner vi Antoinette Trelawney, en rikmannsdatter som viser seg å ha stor eventyrlyst på tross av sin bortskjemte oppvekst.

Treasure Island benytter seg av utviklernes egenproduserte 3D-motor, og vil ha en realistisk grafikkstil med massevis av detaljer. Spillet blir et klassisk pek-og-klikk-eventyr, med varierte gåter. For å unngå «pixel-jakt» vil utviklerne legge inn et system som raskt viser alle klikkbare områder på skjermen.

Utviklerne håper å bli ferdig med spillet før jul, men den endelige utgivelsesdatoen har ikke blitt fastsatt enda. Mer informasjon om Treasure Island finner du hos Adventuregamers.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen