Info om Wii Music

Info om Wii Music

Wii Music ble avslørt på Nintendos pressekonferanse i går kveld, og er et musikalsk familiespill som skal lanseres ved juletider (i alle fall i USA). Spillet benytter seg av Wiimoten, Nunchuken og balansebrettet.

Overlykkelige Wii Music-spillere.
Overlykkelige Wii Music-spillere.

I dette spillet får opp til fire spillere skape sine egne musikalske mesterverk ved hjelp av de ulike Wii-kontrollerne. Spillerne kan velge mellom over seksti forskjellige instrumenter, fra ulike typer trommer til piano og gitar.

Spillet skal være ekstremt lettfattelig, og du behøver bare å imitere musikkspillingen ved hjelp av kontrollerne. Fokuset er på bevegelsene dine, og det er ikke nødvendig å trykke noen knapper for å spille.

Wii Music støtter en mengde ulike typer musikk, fra rock til klassisk, og selvfølgelig inkluderes muligheten til å leke med klassiske Nintendo-låter, som Super Mario Bros-musikken.

Når du er ferdig kan du sende resultatene til venner som også har Wii Music. De får se bandet ditt spille, og om de vil kan de spille over deler av låtene dine og sende modifikasjonene tilbake til deg.

Spillet kommer også med et eget dirigentmodus, et musikalsk spørrespill og flere andre minispill.

Wii Music

Wii
Slippdato: 14. november 2008
Sjanger: Festspill
Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo

Kommentarer (47)

Forsiden akkurat nå

Til toppen