Informasjon om Lost-spillet

Den franske utgiveren Ubisoft har nå gitt ut den første konkrete informasjonen om spillmatiseringen av den populære TV-serien Lost. Spillet kommer til PC, PS3 og Xbox 360, og utvikles av Ubisofts erfarne Montreal-studio.

Sjekk den første videoen fra Lost

Vis større

Trailer: Lost


I Lost får vi spille som en overlevende etter Oceanic Flight 815. Strandet på en øde og tilsynelatende forlatt øy må du og resten av gruppen din overleve i en interaktiv verden full av farer og utfordringer. Spillet skal levere en autentisk Lost-opplevelse, med kjente omgivelser og figurer fra TV-serien.

Den på overflaten så idylliske tropeøya viser seg raskt å ha mange mørke hemmeligheter, og sammen med de andre overlevende må du løse de mange mysteriene øya har å by på. I tillegg må du konfrontere din egen mørke fortid.

Gameplayet kombinerer action med eventyrspillelementer, og Ubisoft forteller at du blant annet må løse en rekke gåter, utmanøvrere farlige fiender og kjempe mot slangemonsteret for å komme deg helskinnet gjennom oppholdet på den farlige øya. Lost skal etter planen lanseres i løpet av første kvartal 2008.

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen