Informasjon om ny DS

På Nintendos japanske nettsted dukket det i går opp litt informasjon om den nye versjonen av Nintendo DS. I følge Eurogamer, som har oversatt litt av informasjonen, er den nye versjonen foreløpig kjent som DS Lite, og skal lanseres i Japan den 2. mars i år.

Alternativ tekst mangler
Konseptbilde av Nintendo DS Lite

Eurogamer skriver at DS Lite er 133 millimeter bred, 73,9 millimeter høy og 21,5 millimeter dyp. Til sammenligning er originalversjonen 148,7 millimeter bred, 84,7 millimeter høy og 28,9 millimeter dyp. Det vil med andre ord si at DS Lite er 42 prosent mindre enn originalen, forteller matematiske Eurogamer. Det går også frem at vekten reduseres fra 275 gram til 218 gram. Videre vil det være mulig å regulere lysstyrken på skjermene innenfor fire ulike nivåer.

Når konsollen lanseres i Japan vil den koste 16800 yen (ca. 956 kr), og dette er litt høyere enn prisen på en vanlig Nintendo DS der i gården. Nøyaktig hvordan konsollen vil se ut er uklart, etter som det japanske nettstedet til Nintendo kun har et konseptbilde. Det er heller ikke kjent når denne nye versjonen av DS kommer til Europa.

Vi er tilbake med mer informasjon så snart Nintendo avslører mer om DS Lite.

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen