Ingen World of Warcraft-beta i Europa

Vi kunne tidligere fortelle at betatestingen av World of Warcraft skulle begynne snart, og at det derfor ville bli behov for betatestere. Nå har den offisielle beskjeden kommet: Potensielle betatestere må registrere seg på spillets hjemmeside mellom 28. januar og 4. februar. Kun spillere bosatt i USA, Kanada og Korea vil ha mulighet til å teste World of Warcraft i første omgang.

Det er naturligvis godt nytt at dette svært etterlengtede spillet er kommet såpass langt i utviklingen at betatestingen kan begynne, men likevel er det nok skuffende for svært mange europeere at de ikke får være med på moroa. Utviklerne kommer etter alt å dømme til å åpne for europeiske testere på et senere tidspunkt.

Hvis du skulle være bosatt i et av de heldige landene, kan du imidlertid melde deg opp fra i morgen av. Blizzard vil plukke ut tilfeldige kandidater fra listen over folk som har meldt seg opp (med andre ord tjener du ingenting på å være først i køen), og hvis flere personer fra samme adresse melder seg opp blir disse automatisk diskvalifisert.

World of Warcraft

Windows
Slippdato: 11. februar 2005
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen