Intervju Rain Games

– Takket være Unity kan vi raskt forkaste de dårlige ideene

Vi besøkte norske Rain Games dagen etter at Teslagrad ble lansert.

BERGEN (Gamer.no): Det er lite som er mer karakteristisk for Bergen enn gamle sjøboder i vannkanten. Mange av disse har ikke lenger den funksjonen de en gang hadde, og tjener i dag heller som leiligheter eller kontorplasser. Da et det passende at det er i akkurat et slikt bygg vi finner det spillstudioet med kanskje det mest bergenskarakteristiske navnet – Rain Games.

Det er rolig i Teslagården, og rydding står på timeplanen dagen etter at Rain Games har sluppet sitt første spill.
Det er rolig i Teslagården, og rydding står på timeplanen dagen etter at Rain Games har sluppet sitt første spill. (Foto: Marius Kjørmo)

Fra det lille kontoret på 25 kvadrat kan man høre bølgene som bruser, måkene som skriker, og ikke minst regnet som høljer ned på hustakene. Man kan nesten se for seg at åpningssekvensen i deres første publiserte spill, Teslagrad, ble inspirert nettopp av å kikke ut vinduet og opp på de våte nabotakene.

Selger spillet DRM-fritt

Denne lørdagen er ikke en hvilken som helst dag hos gjengen i Rain. Det er dagen etter at Teslagrad ble lansert, men det er fortsatt mye aktivitet på kontoret. Etter en lang periode med høy innsats er det på tide å rydde opp. Samtidig følger man med arguøyne med på salgstall, anmeldelser og omtale i sosiale medier som stadig tikker inn. Nettet tråles for all omtale av spillet.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

Allerede medlem?

Les kommentarene (6)

Teslagrad Windows Windows Linux Mac Wii U PS3 PS4 Vita XOne

Spilldetaljer

  • Lanseringsdato: 13. desember 2013
  • Plattform: Windows

Beste priser

Nedlasting 8,- Til butikk
På lager 122,- Til butikk

Forsiden akkurat nå

Til toppen