Inviter venner på sushi

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sushi Go-Round er et av de mest populære spillene på nettstedet miniclip.com og er blitt spilt over 60 millioner ganger. Spillet går ut på å drive din egen sushi-restaurant hvor du må pugge oppskrifter, ta imot bestillinger fra kunder, tilberede mat og alltid sørge for at kundene er fornøyde.

Rå fisk til ungene? Jaja...
Rå fisk til ungene? Jaja...

Sushi Go-Round skal være både hektisk og avhengighetsdannende, og den kommende DS-versjonen av spillet inneholder mange nye funksjoner og elementer, samt helt ny og oppgradert grafikk. Har du en DSI vil du i tillegg ha muligheten til å ta bilder av for eksempel venner og familie, som deretter vil dukke opp i Sushi-restauranten din som kunder.

Funksjonen skal være meget enkel å bruke, og alt du må gjøre er å bruke DS-pennen til å tegne rundt ansiktet eller objektet du har tatt bilde av og deretter fjerne alle unødvendige områder rundt. Du kan lage opptil seks slike figurer, som alle vil dukke opp i tilfeldig rekkefølge i restauranten.

DS-versjonen vil få tittelen Miniclip Sushi Go-Round og lanseres i november.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen