IO Interactive med nytt prosjekt

For over to år siden røpet Eidos planene om en oppfølger til Freedom Fighters. Dette fremgikk i en finansrapport mars 2004. Siden har det vært helt stille om prosjektet, og slik ser det ut til å bli en stund til. I det kommende augustnummeret av Game Informer annonserer IO Interactive – studioet bak Hitman-serien og nevnte Freedom Fighters – et helt nytt spillprosjekt.

Spillet som har fått navnet Kane & Lynch: Dead Men blir i følge den lille reklameteksten til Game Informer utviklet for Xbox 360 og PC. Vi kan forvente oss et tredjepersons actionspill, med en intuitiv lagbasert taktikk, samarbeidsmodus og en interessant flerspillerkomponent.

Karakterene Kane og Lynch er henholdsvis psykopat og leiemorder, som tydeligvis kommer over store mengder penger. Hva spilleren skal gjøre med alle pengene blir det ikke skrevet noe om foreløpig.

Det går ikke frem når augustutgaven av dette amerikanske spillmagasinet havner i butikkhyllene. Vi går imidlertid ut i fra at når det skjer, vil vi ganske snart se opplysende rapporter fra de som har lest artikkelen.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen