Jade Empire kanskje til PC

På EGN-messen (European Games Network) i London fortalte Bioware-sjefen Ray Muzyka at selskapet vurderer å lage en PC-versjon av Jade Empire. For øyeblikket er spillet kun for Xbox, og Ray Muzyka understreket at ingen beslutninger er tatt enda, og at hvis det skulle komme en PC-versjon ville den komme etter Xbox-versjonen.

Han fortalte også at en PC-versjon er noe selskapet er interessert i, og at de selv eier Jade Empire-franchisen. Dessuten fortalte han at utgiveren, Microsoft, også var interessert i en versjon av spillet til PC. For øyeblikket må vi imidlertid bare vente å se, til det eventuelt kommer en offisiell kunngjøring om saken.

Muzyka fortalte også at selskapet jobber med tre prosjekter akkurat nå. Det ene er Jade Empire, det andre er PC-rollespillet Dragon Age og det tredje er enten et rollespill eller et spill med sterke rollespillelementer. Hvilke plattformer dette spillet kommer til vet vi ikke.

For mer informasjon om Jade Empire kan du lese sniktitten vår (se produktsiden eller lenken nederst på skjermen). Vi har også litt informasjon om det innovative rollespillet Dragon Age her på Gamer.no.

Jade Empire

Xbox
Slippdato: 22. april 2005
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: BioWare Corp.
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen