Japansk stjerneteam vil skremme vannet av deg

Japansk stjerneteam vil skremme vannet av deg

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Veteranutviklerne Suda51 og Shinji Mikami har lettet på sløret og vist frem sitt siste prosjekt under EAs pressekonferanse i Tokyo. Spillet har fått tittelen Shadows of the Damned, og beskrives som en psykologisk actionthriller.

Hovedpersonen Garcia Hotspur er en lærkledd demonjeger med hang til motorsykler, og når hans elskede blir bortført av onde demoner må han ned i underverdenen for å hente henne tilbake.

Se traileren her:


Mikami sier at de har laget et mørkt, dystert og punkrock-inspirert spill. Det skal stadig ha sine lysere øyeblikk, og ifølge Resident Evil 4-regissøren er Shadows of the Damned et av de beste spillene han noensinne har vært med på å lage.

Fansen kan glede seg over at Akira Yamaoka skal stå for musikken i spillet; for de uinvidde er han mest kjent for å ha laget musikken til Silent Hill-serien. Goichi Suda hos Grasshopper Manufacture kan skilte med å ha regissert No More Heroes, og Mikami har i tillegg Vanquish og God Hand under beltet.

Det blir spennende å se hva den velkjente trioen har å by på når de forener krefter, og foreløpig er det planlagt at Shadows of the Damned kommer til PS3 og Xbox 360 i løpet av neste sommer.

(Kilde: Eurogamer)

Les også: EA med nye samarbeidsprosjekter
Les også: Anmeldelse: No More Heroes
Les også: Anmeldelse: Bayonetta

No More Heroes 2: Desperate Struggle

Wii
Slippdato: 28. mai 2010
Sjanger: Action
Utvikler: Grasshopper Manufacture
Utgiver: Rising Star Games

Killer 7

PS2
Slippdato: 14. juli 2005
Sjanger: Action
Utvikler: Grasshopper Manufacture
Utgiver: Capcom

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen