Bomb Rush Cyberfunk

Se den nyeste traileren for Jet Set Radio-inspirerte Bomb Rush Cyberfunk

Spillet kommer nå i 2022.

Team Reptile dro denne uken sløret av en ny teaser-trailer for Bomb Rush Cyberfunk. Videoen – som du kan se over – gir nok en smakebit på hva spillere har i vente, og utvikleren bekrefter samtidig at målet er lansering en gang til neste år.

Grafitti er en viktig del av Bomb Rush Cyberfunk. Bilde: Team Reptile

Akkurat hvilke plattformer det skal ut til er enda ikke helt bekreftet, men Team Reptile forteller at Bomb Rush Cyberfunk blir å finne på «alle relevante plattformer». Trolig PC, PlayStation, Xbox og kanskje Switch altså. 

Norsk designer på laget

Som vi skrev i fjor sommer er Bomb Rush Cyberfunk tungt inspirert av det klassiske Dreamcast-spillet Jet Set Radio – både med tanke på det visuelle og det spillmekaniske. 

Dette får vi enda flere bevis på i spillets nyeste trailer. Her serveres mer rulleskøyteaction og hissig bruk av spraybokser – satt til musikk som er opptil flere hakk funky. 

Mens Team Reptile er basert i Nederland, hører det med til historien at Bomb Rush Cyberfunk også har norske aner. Med på utviklerteamet er nemlig norske Solveig Møster, som bidrar med design av bygninger og omgivelser i spillet. 

LES OGSÅ: Elasto Mania pusses opp – slippes i ny versjon til PC og konsoll »

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen