JoWooD stenger studioer

JoWooD har nå kunngjort at de er i ferd med å stenge to av studioene sine; Wings Simulations i Tyskland og Ebensee-studioet i Østerrike. Wings stod bak onlinespillet Söldner, mens Ebensee-studioet stod bak Transport Giant. Ansvaret for oppdateringer og kundestøtte har gått over til JoWooD, og selskapet forteller også at de kommende ekspansjonspakkene (Söldner: Marine Corps og Transport Giant: Down Under) fortsatt vil bli lansert.

En av grunnene til at disse studioene er lagt ned er at JoWooD, etter dårlige salg i fjor, har blitt nødt til å foreta en grundig gjennomgang av de kommende produktene deres, for å sikre at de passer inn med selskapets strategi. Dette har resultert i at selskapet ikke vil satse på ambisiøse prosjekter fra Ebensee og Wings (vi vet ikke hva de mener med "ambisiøse prosjekter", men det har tidligere vært snakk om en etterfølger til Söldner, og vi tipper vi kan se langt etter denne nå som Wings er nedlagt).

JoWooD forteller også at deres videre strategi vil være konsentrert rundt sjangerne strategispill, simulatorer og rollespill. Det er også klart at grunnleggeren av selskapet vil forlate lederstillingen sin den 28. januar, da styret ikke mener han har oppnådd det han skulle i 2004.

Transport Giant

Windows
Slippdato: 13. august 2004
Sjanger: Strategi
Utvikler: JoWood Productions
Utgiver: JoWooD

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen