KONKURRANSE: Julekalender 2010 – 24. desember
Konkurranse

Julekalender 2010 – 24. desember

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Dette kan bli ditt!
Dette kan bli ditt!

Så er dagen endelig kommet. Forhåpentligvis er stua hjemme hos deg nå ferdig pyntet, julematen godgjør seg på kjøkkenet og du har hånda godt plantet nedi julestrømpa di der du sitter klistret foran TV-en og ser Mikke Mus hugge ekorn-befengt juletre. Da vil vi i Spillverket aller først benytte anledningen til å ønske deg en riktig god jul!

Sånn, med det unnagjort kan vi någyve løs på dagens luke.

I dag er premien slik som perfekte julegaver er – hard, stor og med kabel. Dagens heldiggris kan nemlig stikke av med et spilltastatur fra Logitech, G19. Høres dette ut som et fint tilskudd til pakkehaugen under treet? Da vet du hva du har å gjøre. Lykke til!

NB! Det er viktig at vi får rett adresse, så vi kan sende deg premien om du vinner. Slusene er åpne frem til midnatt.

Og så til det med liten skrift: Du kan bare delta en gang per dag, men du må gjerne være med hver dag frem mot jul. Ansatte i Edda Media AS eller deres nærmeste familie kan ikke delta i konkurransen. Vinnerne vil bli annonsert en gang per uke.

  1. Hvor mange makrotaster har G19?
  1. Hvilken oppløsning er det på LCD-displayet på G19?
  1. Har du vært snill i år?

Takk til Logitech for dagens premie!

Se også adventskalendrene hos våre partnere:



Forsiden akkurat nå

Til toppen