Julekonkurranse 2006 - luke 9

Scarface er en av tidenes mest kjente gangsterfilmer, og har vært en inspirasjonsfaktor for en rekke spilldesignere gjennom tidene. Spillet Scarface: The World is Yours er et tredjepersons actionskytespill smo baserer seg på denne filmklassikeren. Spillet følger filmens hovedperson, den brutale og hensynsløse gangsteren Tony Montana, i en verden full av kriminalitet og vold.

Du får blant annet oppleve åttitallets Miami, øygruppen Florida Keys og Bahamas mens du driver med smugling, ordner forretningsavtaler og kjemper mot politi og rivaliserende gangstere. Spillets historie er skrevet av David McKenna (som har jobbet som skribent på filmer som American History X og S.W.A.T.).

Har du lyst på filmen på DVD, og samlerutgaven av dette spillet til PlayStation 2, med bakomfilm, en gjennomgang av spillet med produsentens kommentarer, intervjuer og konseptbilder? Da må du være fylt 18 år, og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvem spiller Tony Montana i Scarface-filmen?
Hvilket studio har utviklet Scarface-spillet?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Scarface: The World is Yours

PS2
Slippdato: 13. oktober 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Radical Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen