Kåret den beste Mario Kart-banen

Kåret den beste Mario Kart-banen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Er det én spillserie som virkelig definerer Nintendo som utvikler, så er det Mario Kart. I disse spillene har man helt siden SNES-dagene kastet bananskall, grønne skjell og lyn for å slå Nintendo-figurer som Yoshi, Mario, Luigi og Peach ned i støvlene.

Etter at det fantastiske Super Mario Kart skapte en ny sjanger tidlig på nittitallet har hver eneste Nintendo-konsoll hatt minst ett Mario Kart-spill. Og hver av disse har har hatt et utvalg morsomme og elleville baner. Men hvilken bane er den beste av de alle?

Vinnerbanen og vinner-apen
Vinnerbanen og vinner-apen

Det har Nintendo TV angivelig svaret på. I den nyeste episoden røpes det hvilke av banene som er høyest elsket av dem alle. Og hvem er så vinneren? Ingen ringere enn DK Mountain, fra Gamecube-spillet Mario Kart: Double Dash. DK Mountain var også med i Mario Kart Wii.

Bak fulgte Rainbow Road, banen som har vært med i alle Mario Kart-spillene. Ellers var det helst nyere baner som dominerte topp 6-listen, deriblant Luigi's Mansion som vi har spilt både på DS og Gamecube, i tillegg til Maple Treeway fra Mario kart Wii.

Dette er et resultat av en avstemming som Nintendo TV selv har satt i stand, og det er de engelske seerne som har bestemt.

Er du enig med britene?

Her er Nintendo TV-episoden, hvis Wii-en din er utenfor rekkevidde.

Les også: Anmeldelse: Mario Kart Wii
Les også: Ny DS med 3D-grafikk annonsert
Les også: Anmeldelse: Mario Kart DS


(Kilde: CvG)

Mario Kart DS

DS
Slippdato: 25. november 2005
Sjanger: Racing
Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen