Kjør trailer på Autobahn

Kjør trailer på Autobahn

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nå kan du dundre nedover de tyske motorveiene i svære 18-hjulere. German Truck Simulator til PC er tilgjengelig i nedlastbar, engelsk versjon.

Realisme og forbedret grafikk

Spillet er utviklet av det samme teamet som stod bak 18 Wheels of Steel-serien, og også denne gangen er målet enkelt og greit å frakte ulike typer gods.

Det finnes til sammen 18 forskjellige tyske byer du skal levere varer til, og man har over 60 ulike typer varelast å velge mellom.

Kjøretøyene har realistisk design inspirert av ekte modeller, og sammenlignet med tilsvarende titler skal spillet ha kraftig forbedret grafikk, høy trafikk-AI og muligheter for økonomisk planlegging.

Du starter som ansatt i et transportfirma, men etter hvert har du anledning til å kjøpe egne trailere og starte eget firma med flere kontorer. Trailerne kan også oppgraderes og må vedlikeholdes.

Om dette høres interessant ut, kan du laste ned demo og/eller kjøpe spillet fra hjemmesiden.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen