Klarsyn i Fable 2 snart her

Klarsyn i Fable 2 snart her

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Peter Molyneux lovet gull og grønne skoger foran lanseringen av Fable. Han har i ettertid gått tilbake på sitt ord, og det ble det forholdsvis ferske Fable 2 som virkelig realiserte mannens visjon. I spillet tar man rollen som en legendarisk helt som i tillegg til å redde verden med sine betraktelige magi- og våpenferdigheter kan gifte seg, kjøpe hus og dekorere. Fable 2 ble godt mottatt som et rollespill lett tilgjengelig for alle, og spillet var fremfor alt koselig og idyllisk.

Det har blitt sluppet nedlastbart innhold allerede, i form av pakken ”Knothole Island”. Ved kjøp av denne blir en helt ny øy åpnet, med nye oppdrag, og nye våpen og ting å finne. Den andre nedlastbare pakken har fått navnet ”See the future”. Vi meldte om denne pakken for noen uker siden. Den skal koste 560 Microsoft-poeng, og gir oss blant annet tre nye oppdrag.

Nå er den endelige datoen for ”See the future” klar. 12. mai er dagen vi trer inn i Albion med nytt innhold atter en gang. Dette er ganske nøyaktig en uke etter den etterlengtede utvidelsen til Fallout 3, ”Broken Steel”.

(Kilde: 1up)

Fable 2

X360
Slippdato: 24. oktober 2008
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Lionhead Studios
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen